info@nemovweb.ir 09022757590 نمووب
بازاریابی درونگرا

بازاریابی درونگرا

موضوع : وبلاگ دیجیتال مارکتینگ

inbound marketing

بازاریابی درونگرا(Inbound Marketing) مخالف بازاریابی برونگرا است. معمولا هزینه‌ های بازاریابی برونگرا بیش از بازاریابی درونگرا(Inbound Marketing) است و از سوی دیگر با اتخاذ استراتژی ‌های بازاریابی درونگرا(Inbound Marketing) بهتر می‌توان نتایج را دنبال کرد و متوجه راه‌ های بهتر بازاریابی شد.

انتشار : 20 اسفند 1401 بازدید : 298

بازاریابی درونگرا (inbound marketing)

بازاریابی درونگرا (inbound marketing)

 

بازاریابی ربایشی یا درونگرا (inbound marketing) به این مفهوم است که مخاطب در ابتدای سفر مشتری و آشنایی با برند شما، احساس کند که خود به سمت شما آمده، نه اینکه شما به سراغ او رفته باشید و شروع ارتباط بین مخاطب و کسب و کار با تصمیم و توسط مخاطب انجام می شود.در واقع بازاریابی ربایشی یک استراتژی کامل برای جذب lead و تبدیل به مشتری است. در این استراتژی با در اختیار قرار دادن اطلاعات مرتبط و مفید برای مخاطبین، افراد علاقمند به صنعت شما که می توانند مشتری شما باشند جذب می شوند و در هر مرحله از سفشر مشتری (customer journey) ارزشی از محصولات برای مخاطب بیان می شود.

بازاریابی برونگرا یا Outbound Marketing 

بازاریابی برونگرا یا Outbound Marketing

 

بازاریابی برونگرا (Outbound Marketing) همان بازاریابی سنتی است که کسب ‌وکارها با روش‌ های مختلف به دنبال مشتریان می ‌روند، به آن ‌ها پیام می‌ دهند یا تلفن می ‌کنند و از آن‌ ها می ‌خواهند که از محصولات شان خرید کنند.
در بازاریابی برونگرا(Outbound Marketing) محصولات یا خدمات هر شرکت بسیار سریع بین دهان‌ ها می ‌چرخند و معروف می‌شوند. برای مثال تبلیغ تلویزیونی محصولات عالیس را در نظر بگیرید که با استفاده از شعر و جذابیت بصری و داستان‌سرایی توانسته است به نقل محافل و مجامع مختلف تبدیل شود.

 

تفاوت بازاریابی برونگرا(Outbound Marketing) و بازاریابی درونگرا(inbound marketing) چیست؟

همان‌طور که گفتیم بازاریابی برونگرا یا Outbound Marketing زمانی است که شرکت‌ ها برای آشنا کردن مخاطبشان با محصولات و خدمات خود، از شرکت بیرون می ‌روند و محصولاتشان را در بیرون از کسب‌ وکار خود عرضه می‌کنند.
اما بازاریابی درونگرا یا Inbound Marketing به حالتی گفته می‌شود که مشتریان خودشان بر اساس نیاز و خواسته ‌ای که دارند به سراغ آن خدمت یا محصول خاص می‌روند. بر این اساس اگر مشتری یا مخاطب به آن محصول علاقمند شود آن را می‌خرد. مثل حالتی که در آن با تولید محتوا یا بهره‌گیری از ترفندهای شبکه‌های اجتماعی، نام برند خودتان را به گوش مخاطبان می‌رسانید و آن را معروف می‌کنید، سپس مشتری بر اساس علاقه و خواست خود به خرید محصول یا خدمتتان اقدام می‌کند.
بازاریابی درونگرا(Inbound Marketing) مخالف بازاریابی برونگرا است. معمولا هزینه‌ های بازاریابی برونگرا بیش از بازاریابی درونگرا(Inbound Marketing) است و از سوی دیگر با اتخاذ استراتژی ‌های بازاریابی درونگرا(Inbound Marketing) بهتر می‌توان نتایج را دنبال کرد و متوجه راه‌ های بهتر بازاریابی شد.
از آنجایی که در بازاریابی درونگرا(Inbound Marketing) مخاطبان به سمت شما می‌آیند در نتیجه می‌توانید متناسب با نیاز آنها محتوا داشته باشید و از طرف دیگر می‌دانید که این افراد سرنخ ‌های خوب و باکیفیت ‌تری هستند.

نخستین بار چه کسی عبارت بازاریابی درونگرا(Inbound Marketing) را به کار برد؟

بسیاری از ما مفهوم بازاریابی درونگرا(Inbound Marketing) را نخستین بار از ست گادین شنیده‌ایم.

البته او از اصطلاح Permission Marketing یا بازاریابی با مجوز مشتری صحبت می‌کرد؛ اما به هر حال مفهومی که مطرح می‌کرد همان چیزی بود که قبل از او با اصطلاح بازاریابی درونگرا مطرح کردیم و هنوز هم با همین تعبیر مورد اشاره قرار می‌گیرد.

ست گادین از بازاریابی برونگرا با عنوان بازاریابی مبتنی بر وقفه (Interruption Marketing) نام می‌برد و تأکید داشت که کسب و کار نباید پیام خود را با متوقف کردن ناخواسته ‌ی مخاطب، هنگامی که مشغول پیگیری کار دیگری است به او برساند.

مزیت‌های بازاریابی درونگرا (Inbound Marketing)چیست؟

بازاریابی درونگرا(Inbound Marketing) همواره تلاش می‌کند تا مشتری ‌های درست و مناسبی را برای کسب و کار پیدا کند و در ادامه با برقراری ارتباطی عمیق و ایجاد لذت آن‌ ها را به مشتریان وفادار تبدیل کند. بیشتر روش ‌های بازاریابی سنتی دیگر کارایی خود را از دست داده‌ اند و مشتری‌ های مدرن را به اندازه کافی ترغیب نمی‌کنند.

برای همین است که بازاریابی درونگرا(Inbound Marketing) در سال‌ های گذشته هر روز محبوب ‌تر از دیروز شده و در تلاش است تا با ارائه راهکارهای به روز، مشکلات روش‌ های سنتی را به خوبی حل کند.

ایده بازاریابی درونگرا(Inbound Marketing) این است که چیزی را بدون اینکه «بفروشد» به فروش برساند. در واقع مشتری‌ های شما به دلیل نیاز خود محصول شما را خریداری می‌کنند. اهمیت این موضوع زمانی مشخص می‌شود که بدانید در دنیای امروز دیگر آدم‌ ها به دنبال خرید یک محصول نیستند! بلکه هدف ما از خرید هر محصولی، کسب یک «تجربه» تازه است.

در بازاریابی درونگرا(Inbound Marketing) ما تنها اطلاعات مورد نیاز مخاطبان را در اختیارشان قرار می‌دهیم و این کار باعث رشد برند ما و شناخته شدن کسب و کارمان به عنوان رهبری متفکر در ذهن مخاطبان می‌شود.

مزیت‌های بازاریابی درونگرا (Inbound Marketing)چیست؟

 

یک دیجیتال مارکتر ممکن است بگوید که دیجیتال مارکتینگ(بازاریابی آنلاین) و بازاریابی درونگرا(Inbound Marketing) مفاهیم یکسانی دارند، اما در اصل تفاوت‌های جزئی در این دو وجود دارد.

بازاریابی درونگرا)Inbound Marketing( شکلی از بازاریابی است که در آن گفتگوی مخاطب با کسب و کار یا برند، از طرف مخاطب آغاز می‌شود.

 

 

بازاریابی درونگرا و دیجیتال مارکتینگ(بازاریابی اینترنتی) چه تفاوتی دارند؟

بازاریابی ربایشی در دل بازاریابی دیجیتال و اینترنتی متولد شده است. با این وجود، نباید این فرض برای شما به وجود بیاید که روش‌های Inbound Marketing محدود به دنیای دیجیتال است. )Inbound Marketing(فلسفه‌ای است که می‌توان از آن در تمام جنبه‌های بازاریابی استفاده کرد. به عنوان مثال اگر بخواهید با چاپ و پخش بروشور درباره خدمات تان اطلاع ‌رسانی کنید، می‌توانید این کار را هم به روش )Inbound Marketing) و هم اوتباند انجام بدهید.

زمانی که بروشور یا تراکت را به صورت تصادفی در خیابان بین تمام مردم پخش می‌کنید، در واقع در حال انجام دادن بازاریابی برونگرا)Inbound Marketing( هستید؛ اما زمانی که بروشور را در یک مکان مرتبط با خدماتتان (مثلا پخش بروشور مرکز خدمات درمانی جلوی در یک درمانگاه) پخش کنید، روش شما به بازاریابی درونگرا)Inbound Marketing( نزدیک‌تر خواهد بود.

بازاریابی درونگرا و دیجیتال مارکتینگ(بازاریابی اینترنتی) چه تفاوتی دارند؟

 

پست های مرتبط :

honor honor honor

1400 1401 | کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت نمووب محفوظ می باشد